Julefrokost 2016

Seniorklubbens julefrokost blev i år afholdt den 14.12.

Traditionen tro indledtes arrangementet med bowling. Da flere af Troels´ sædvanlige konkurrenter til 1. pladsen ikke deltog, var det ikke den store overraskelse, at Troels løb af med sejren og derfor fik sikret sig en god vin til julemaden. Vi andre, selvfølgelig med undtagelse af Leif, startede med en noget mindre konkurrencepræget indstilling til spillet, men blev nok alligevel efterhånden revet med af stemningen.

Som de foregående år var der en god tilslutning til arrangementet. 17 af de i alt 28 medlemmer deltog. Da der var generel tilfredshed med sidste års spisested, Spiseriet, havde bestyrelsen besluttet at vælge sammen sted igen. Peter havde sørget for at sammensætte en menu, der faldt i alles smag. En god blanding af traditionelle julefrokostretter og nogle retter i den noget lettere afdeling.

Som de foregående år havde Poul sørget for sanghæfte, men som noget nyt var der akkompagnement af Peters guitarspil. Man blev helt nostalgisk af at synge med på flere af de sange, som vi alle forbinder med en typisk statsskolejulefrokost.

Alt i alt var det en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

 

Ref.: Hjørdis

 

Julefrokost - sange