Bowling og julefrokost 8. December 2009

 Vores traditionelle julearrangement for medlemmer. Med  13 deltagere optog vi 3 baner i Fun-Bowling. Det var tydeligt, at nogle af seniorerne nu er blevet øvede bowlere: der var i år langt færre kugler i grøften og jævnlige begejstringshyl ved strike.

Fra Damgade var der ikke langt til Danhostel, Sønderborg Vandrerhjem på Kærvej, hvor frokosten blev indtaget af 17 medlemmer: julebuffet med (især) gode forretter (diverse sild, fiskefiletter, laks med artiskokker, sylte m.m.), det varme var mere på det jævne, incl. den obligatoriske medisterpølse og kål.

Der var i år bidrag til underholdningen, takket være initiativer fra ”yngre” medlemmer. Således indledte Poul med oplæsning af Johannes V. Jensens ”Ved frokosten”. Han havde tillige trykt et julesanghefte, hvor alle numre blev sunget indtil flere gange – og med stigende begejstring og volumen! Henrik havde medbragt keyboard og kunne ledsage sangene. Troels genoptog sin årlige succes fra skolens julefrokoster, idet han havde fået adgang til skolens arkiver og atter fundet interessant materiale til  bitter-søde reflektioner over begivenheder fra året der gik.

Nogle rigtig gode initiativer, som var med til at skabe en hyggelig og munter stemning.

 Hanne

SANGE TIL JULEFROKOST

HØRREN I SIN AFTÆGT - JULETALEN

KAFEEN SKAL VÆRE VELSIGNET