Sommerfrokost d. 25 juni 2020 på Hotel Strand.

        Så lykkedes det på trods af coronaens trusler at få en sommerfrokost i stand! Det foregik på Hotel Strand i Sønderborg, på terrassen ud mod strandpromenadens grønne anlæg og Sønderborg Bugt. I fineste danske sommervejr med blå himmel og solskin, dertil lidt luftning i form af en let brise – heldigvis, for det var varmt! Med valgfri placering i skygge under de store parasoller eller i solen. Det er et sted, der vil noget, hvad angår frisk luft og udsigt – stranden og vandet ligger lige nedenfor terrassen, og udsigten til bankerne ved Dybbøl på den anden side af Alssund og Broagerland længere ude i synsfeltet fejler heller ikke noget! Herligt!

        Vi var 18 kolleger og én ægtefælle, som mødtes her til en let frokost. Vi fik en platte med diverse klassiske frokostanretninger: bl.a. sild, æg og rejer, rødspættefilet, spegepølse, postej, ost og et stykke kage – velsmagende, frisktillavet mad.

         Og så blev der ellers udvekslet nyheder og hyggelig kollegial snak. Det er jo noget, man ikke gerne undværer, så seniorklubbens bestyrelse skal have tak for, at de/I sørger så godt for os gamle kolleger! Vi håber, at de gode traditioner med fællesarrangementer både indenbys som her og på farten ud i landet fortsætter mange år endnu!

        Tak for en dejlig dag!

Kirsten.